Theatervoorstelling JAAP! op 19 november ’23 in Zierikzee

15 oktober 2023

Er staat iets speciaals te gebeuren. Iets dat je niet wilt missen. Op zondag 19 november om 14:30u gaat namelijk het dak eraf in Theater De Verdieping te Zierikzee. Het is tijd voor “JAAP!” – een theatervoorstelling die je recht in het hart zal raken.

Maar waar gaat “JAAP!” eigenlijk over? Nou, stel je voor dat je beste vriend ernstig ziek is. De wanhoop en de hoop wisselen elkaar af terwijl je worstelt om je vriendschap in stand te houden. En dan komt het moment dat je vriend er niet meer is. Hoe ga je dan verder? Hoe herijk je die diepgaande vriendschap?

Dit is waar Robert Baarda het over gaat hebben. Hij brengt het verhaal van zijn vriendschap met Jaap tot leven via een muziektheatervoorstelling die je gewoon niet mag missen. “JAAP!” is een eerbetoon aan een vriendschap die bruut verstoord werd. Thema’s zoals onvoorwaardelijke kameraadschap, verlies, doorzettingsvermogen en inspiratie komen aan bod in deze persoonlijke voorstelling. Het raakt je diep en nodigt je uit tot een open gesprek.

Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. Grijp je kans en koop je toegangstickets via https://www.theatergroepzierik.nl/actueel/baardajaap met als directe link naar de ticketverkoop: https://theatergroepzierik.stager.co/Theatergroep%20Zierik/tickets.